top of page
  • Writer's pictureTeija Pellinen

Arctic Nutrition kokemus - hyvä vai huono?

Updated: Oct 17, 2020


Multa kysytään usein, et kuinka sä oot aina noin pirteä ja energinen? Mistä sä ammennat tota elinvoimaa ja positiivisuutta?


Mä vastaan, et mun keho saa tarpeeksi hyvää ja tujua ravintoa, sekä mun ympärillä on oikeanlaista porukkaa. Arctic Nutritionin Wild Food –tuotteet ja 73 päivän haaste on ”se juttu”, joka boostaa mun elämästä parempaa monin tavoin. Ja se on mahdollista myös sulle!


Arctic Nutrition kokemuksia

Mut kun se on verkostomarkkinointia, niin voiko siihen uskoa ja luottaa? Voiko se toimia vai onko tuotteet huijausta? No, voiko se olla huijausta, jos olo on just tuollainen energinen, hyvinvoiva, terve ja jaksava, ja muutkin sen huomaa ja kyselee?


Täytyy myöntää, et itsekin olin aluksi vähän skeptinen asian suhteen. Jännä sinänsä, sillä eihän mulla ollut edes aiempaa omaa kokemusta verkostomarkkinoinnista, ihan vaan kuulopuheita ja omia ennakkoluuloja. Perehdyttyäni tarkemmin alaan, oivalsin, että verkostomarkkinointihan on vain yksi monista myyntikanavista, eikä siinä oo mitään sen kummempaa. Millä perusteella markkinointikanava muka vaikuttaisi tuotteen luotettavuuteen? Yhteistyökumppaneina on arvostettuja tutkijoita ja asiantuntijoita kehittämässä tuotteita, ja tuotekehityksen tukena käytetään viimeisimpiä tuloksia maailmanlaajuisista raaka-ainetutkimuksista. Sen lisäksi voi vielä itse lukea ja selvittää, mitä tuote pitää sisällään - ja ehkä jopa ihan kokeillakin, jos uskaltaa.


Millaisia Arctic Nutrition kokemuksia sitten sain?

Itse avasin epäilevät ja ennakkoluuloiset silmäni v. 2012 ja päätin hankkia omakohtaisen kokemuksen, miltä tuntuu antaa keholle villiravintoa. Vain siten voisin olla asiasta jotain mieltä. Pian sain huomata, että ne antaa mulle elinvoimaa ja virtaa, ja ne auttaa mua pysymään terveenä. Joten laitan mielelläni muutaman euron päivässä oman hyvinvointini tukemiseen, kun jotain näin laadukasta, luontaista ja tehokasta on edullisesti tarjolla – ei sitä kukaan muukaan mun puolesta tee!


Arctic Nutrition

Mun valinta on siis Arctic Nutrition, jo vuodesta 1997 asti toiminut suomalainen yritys, joka palvelee meitä asiakkaitaan suurella sydämellä. Se välittää aidosti meistä ja meidän hyvinvoinnista, kehittämällä ja valmistamalla meille parasta laatua, parhaista raaka-aineista, parhaalla valmistustavalla. Ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi se tarjoaa monille ihmisille vielä monia muitakin upeita juttuja; kuten mielekästä tekemistä, kannustavia uusia ystäviä ympärille, lisäansioita sekä positiivista drivea ja elämyksiä elämään!


Ihan niin kuin autokaan ei käy ilman polttoainetta, niin mun kehokin tarvii elinvoimaista ravintoa joka ikinen päivä – ja niin muuten sinunkin! Ja ravitsemusasioita paljon opiskelleena, voin todeta tämän sarjan olevan parasta siihen mitä löytyy.


Ja kuinka skeptisesti suhtauduin verkostomarkkinointiin aluksi.- Teija

12,328 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page