top of page
  • Writer's pictureTeija Pellinen

Arctic Nutrition kokemuksia, joita ei yleensä kerrota

Updated: Oct 17, 2020

Onko susta joskus tuntunu, et oot jääny elämässä paikoilleen? Tai että joku muu määrää liikaa asioita sun elämässä? Entä onko koskaan tuntunu siltä, et kaikkien muiden elämässä tapahtuu paljon kivempia juttuja, kuin sun elämässä? Ja rahatkaan ei oikein riitä?

Musta on!!


Muutama vuosi sitten mun elämässä oli karkeasti kuvattuna vain perhe ja työ. Aamulla herätys, Citymarketin työt, kaupassa käynti ja kotiin - that’s it! Ja seuraavana päivänä taas sama alusta. Pidemmän päälle kuulostaa aika tylsältä, vai mitä mieltä oot?!


Olin niin kateellinen niille, joiden elämässä oli actionia - innostavia ystäviä ympärillä, elämyksiä, reissuja ja tapahtumia kivassa porukassa, vapautta ja rohkeutta tehdä asioita. Monella tapaa rikkaampaa ja erilaista elämää kuin mulla silloin. Ja mun elämä vaan jumitti paikoillaan. Niin tylsää!


Mulle tarjottiin ratkaisuksi polkua, joka oli mulle ihan uusi ja outo. Uskaltaisinko sanoa KYLLÄ? Uskaltaisinko astua askeleen valtavirrasta erilaiselle polulle? Voisko MUN elämä muka muuttua paremmaksi? Siis Arctic Nutrition edustajuuden kautta vai?


Nyt saan kiittää itseäni, että annoin itselleni mahdollisuuden, ja vastasin “kyllä”. Yksi elämäni parhaista kyllä-vastauksista!


Miksi? Eli millaisia upeita Arctic Nutrition kokemuksia ja muutoksia elämään arka tyttö sai?

Mietippä, onko alla olevassa kuvassa jotain asioita, joita sinäkin haluaisit elämääsi?

Vai pitäiskö kysyä, onko siinä joku asia, mitä ET muka missään nimessä haluaisi?


No, mulle kelpasi kaikki - et varmaan yllättynyt!Ja niitä sain!!


UUDET YSTÄVÄT, joita heti alussa sain, olivat juuri noita KANNUSTAVIA IHMISIÄ. Se on niin upee tunne, kun sut hyväksytään heikkouksineen kaikkineen. Ja mikä parasta, ne vielä käännetään sun vahvuudeksi ajan myötä. Jos jollain asialla on elämässä merkitystä, niin sillä kenen kanssa teet päivittäin töitä ja vietät aikaa. Se vaikuttaa sun ajatteluun, energiatilaan ja ihan kaikkeen!


Jokaisessa meissä on piilossa uskomatonta potentiaalia, mitä ei itse omin avuin saa esiin. Kannustavat ystävät, joita ympärilleni sain, tekivät mulle ihmeitä. Sitä HENKISEN KASVUN matkaa en osaa edes tarpeeksi hyvin kuvata tässä. Ne, jotka tunsivat mut jo aiemmin, ymmärtää. Arasta, paniikkihäiriöisestä, turvallisiin tilanteisiin hakeutuvasta, pienessä porukassa viihtyvästä “pikkutytöstä” on tullut ryhdikkäästi itsensä kantava ja esiintyvä nainen! Jokainen ymmärtää, että ELÄMÄNLAATU muuttuu monin verroin paremmaksi, kun uskaltaa elää ja tehdä asioita.


Jännitystä ja hauskaakaan ei oo matkalta puuttunu. Arcticin porukan kanssa on tehty monia hauskoja MATKOJA maailmalle, työ ja huvi sopivasti yhdessä! Ne on ollu sellasia ELÄMYKSIÄ ja kokemuksia mulle, jotka mun elämästä oli puuttunu kokonaan. Ja nyt pääsen ruksaamaan kartalta jo 10 maata! WAU!


RAHA ja TALOUDELLINEN TURVA! Kyllä, mut mainitsen ne tarkoituksella viimeisenä. Sillä kun puhutaan verkostomarkkinoinnista, useimmille tulee ensimmäisenä mieleen raha ja sen tavoittelu - eikä noista aiemmista upeista asioista mainita mitään!

Tottakai raha on tärkeä osa tätä, kyllähän jokainen haluaa tehdystä työstä palkan. Rahan takia aikoinaan olin Citymarketissakin töissä, vaikkei se aina niin herkkua ollut työn puolesta.


Raha on siis nytkin yksi syy, miksi teen. Sillä erolla, että nyt myös koen työni erittäin MERKITYKSELLISEKSI ja hyödylliseksi. Mikä voisi antaa suuremman merkityksen omalle työlle, kun nähdä jonkun hyvinvoinnin ja elämän muuttuvan paremmaksi? Ja tästä tekemisestä tykkään muutenkin!


Mitä enemmän tulee ikää lisää, sitä enemmän huomaan arvostavani VAPAUTTA. Sitä, että mulla on oman elämän ohjakset käsissäni. Se, että saan päättää itse vapaapäiväni ja aikatauluni, on rikasta ja nautittavaa elämää.Monet ihmiset ovat kuitenkin tyytymättömiä elämäänsä ja tulotasoonsa. He kaipaisivat muutosta parempaan, mutta eivät tiedä miten sen voisi saavuttaa. Arctic Nutrition on rakentanu meille kaksi toimivaa, valmista ohjelmaa villiravintotuotteiden parissa: Arctic Life Plan ja Arctic Vitality Plan. Näiden avulla rakennamme yhdessä verkostoalan menestystarinaa Suomesta maailmalle!Jos Arctic muutti mun paikallaan junnaavan elämän monin tavoin rikkaammaksi - niin se voi tehdä myös sulle, kun vaan uskallat sanoa kyllä!- Teija

4,591 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page