top of page
  • Writer's pictureTeija Pellinen

Ootko sä jo kuullu Arctic Nutritionista?

Updated: Oct 17, 2020

Ai verkostomarkkinointia? No nehän on kaikki huijausta, pyramidikekkulointia, ihme hurmosta ja vaikka mitä epäilyttävää, eikä siitä kukaan ansaitse rahaa...


Höpönpöppöö!!! Ootko ottanu asioista selvää? Tai onko sulla itsellä kokemusta?


No mulla ei itse asiassa muutama vuosi sitten vielä ollu. Ja siksi olinkin kovin ennakkoluuloinen, kun mulle kerrottiin Arctic Nutritionista, suomalaisesta verkostoalan yrityksestä sekä mahdollisuudesta ansaita lisätuloja. Mitä silloin ajattelin?


Villiravintotuotteisiin ihastuin heti - mulle nää ja heti! Miten joku yhtiö onkin osannut laittaa purkkiin jotain niin arvokasta, mitä Suomen luonnossa meille kasvaa?! Ja vielä niin fiksulla tavalla, wau! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Edellisessä blogissa kerron enemmän tuosta.


Entäs se mahdollisuus lisätuloihin? Kiinnostus heräsi tottakai myös sitä kohtaan, olihan mulla vain osa-aikamyyjän palkka silloin. Mutta, ne ennakkoluulot ja epäilyt! Mielessä pyöri juuri noita alussa mainittuja asioita, ja korvissa soi tarinoita epäonnistumisista ja rahan menetyksistä. Sen lisäksi vielä pikkuveijari olkapäälläni kertoi mulle tarinaa, et “älä ees kuvittele, susta ei oo tähän”.


Mut hitsit, että kiinnosti kuitenkin kovasti! Joten päätin ottaa asioista selvää, ja sehän olikin helppoa. Keskustelin pidempään edustajina olleiden kanssa ja sain kaikki tarpeelliset vastaukset kysymyksiini.


Ja johan sen maalaisjärjelläkin ymmärsin, et asioita on tehty oikein ja yhtiö seisoo vakaalla pohjalla, koska se on toiminut jo vuodesta 1997. Luottamus yhtiöön ja tuotteisiin oli syntynyt! Vastasin siis “kyllä”.Kuka sitten ansaitsee ja menestyy? Hän, joka lähtee kulkemaan oikeaa polkua, ja tekee asioiden eteen töitä. Kyllä, verkostomarkkinoinnista voi siis saada oikeasti rahaa! Mut kuten työntekijänäkin sun täytyy tehdä tietty määrä työtä, jotta sulle maksetaan palkkaa, niin myös verkostoalalla se työ täytyy tehdä - tulos ei tässäkään tule itsekseen tekemättä mitään.


Omalla kohdallani alku ei ollu helpoin. Mulla oli paljon haasteita itseni kanssa, olin tosi kova jännittämään, enkä uskonut itseeni yhtään alussa. Nuo asiat hidasti mun alkua, ja jopa esti tekemästä asioita, enkä luonnollisestikaan silloin ansainnut euroakaan. Mut mitä enemmän ymmärsin yleisesti verkostoalaa ja sen suomia mahdollisuuksia, mun innostus ja liekki alkoi syttyä. Oivalsin mikä huikea mahdollisuus meillä on suomalaisen yhtiön parissa, kun kerrankin lähtöasetelma on Suomesta maailmalle. Halusin ehdottomasti päästä osaksi tätä tarinaa - vaikka se olis mulle kuinka vaikeaa!


Askel askeleelta lähdin opettelemaan ja tekemään asioita. Epämukavuusalueella on oltu monta kertaa, siellä oon kehittyny ja rikkonu omia rajojani - jonka myötä on alkanut tulla myös menestystä ja taloudellista turvaa eli sitä rahaa. Oon saanu kokea jo monia upeita elämyksiä Arcticin parissa, vaikka matka on vasta alussa. Ja tää porukkahan on mitä parhainta, se on kannustanu ja auttanu mua ja yhdessä me ollaan tätä matkaa kuljettu. Näihin ihmisiin ja heidän elämäntapaansa tykästyinkin alussa niin kovasti, et siihen halusin ehdottomasti kuulua.Täytyy tunnustaa, et mun elämä on muuttunu ihan älyttömästi, ja oon tänä päivänä ylpeästi Arctic-edustaja! Oon ikäänkuin syntyny uudelleen, mulla on mun elämän ohjat käsissä ja voin itse päättää aikatauluni ja vapaa-aikani. Tän päivän teknologia ja yhtiöltä saatu koulutus mahdollistavat mulle työnteon missä vain - kotisohvalla tai vaikka ulkomailla.


Arcticin avulla tehdään ihmeitä ihmisten elämässä! Tähän porukkaan on ilo kuulua - Arctic on mahdollisuus parempaan elämään kelle vaan!
- Teija

2,037 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page