top of page
  • Writer's pictureTeija Pellinen

Kannattaisko jäädä seuraamaan?


Yksi tärkeimmistä asioista elämässäni on hyvinvointi ja terveys - ja elämästä nauttiminen. Olen huomannut, että se rakentuu monista erilaisista asioista; syömästämme ruuasta, liikkumisen määrästä, levosta ja nukkumisesta sekä monista tekemistämme asioista. Kaiken ei silti tarvi olla täydellistä voidakseen hyvin. Mutta täytyy tykätä siitä mitä syö ja mitä tekee! Se on ehdottomasti yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin kulmakivistä.


Tämän olen itsekin oivaltanut vasta muutama vuosi sitten. Pikkuhiljaa ja pienin askelin olen muuttanut elintapojani ja elämääni hyvinvointia edistävään suuntaan. Tulen kirjoittelemaan tänne mm. niistä pienistä valinnoista ravinnon suhteen, joilla voit vaikuttaa terveyteesi. Voi olla, että jaan myös helppoja liikuntavinkkejä, joita olen itse hyviksi ja toimiviksi havainnut. Annankin itselleni vapauden kirjoittaa mistä tahansa, mikä tuo hyvän olon - sehän voi olla mitä vain ;)


Yksi tärkeä ja omaa sydäntä lähellä oleva aihe täällä tulee olemaan myös henkinen kasvu ja itsensä kehittäminen. Siinä olen itse kulkenut jo aikamoisen matkan muutaman viime vuoden aikana. Se tunne on jotain sanoin kuvaamatonta, kun huomaa pääsevänsä ulos itse itselleen luomasta kuoresta. Meissä jokaisessa on uskomattomia voimavaroja piilossa, niiden täytyy vaan päästä esiin.


Jokainen itse päättääköön jääkö seuraamaan mitä tästä muodostuu - minä ainakin olen päättänyt voida hyvin ja nauttia matkasta!


- Teija


178 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


minna
Jan 24, 2018

Hyvä kirjoitus!

Like
bottom of page